Les seduccions de Júlia

Written by:
Márius Carol
Narrated by:
Joan Mora

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
7 hours 28 minutes
Summary
Júlia ha tornat a Barcelona per preparar un documental sobre Salvador Dalí, però les ombres del passat es despleguen davant seu amb una força insospitada. Premi Ramon Llull 2002.De Nova York a Barcelona per retrobar la passió i els secrets de Dalí Després de viure més de vint anys a Nova York, la Júlia ha decidit retornar a Barcelona. L'excusa és la preparació d'un documental sobre la vida de Salvador Dalí, però tan bon punt arriba, les ombres del passat i un torrent de sensacions noves es despleguen davant seu amb una força insospitada. Mentre s'endinsa en els misteris del geni empordanès de la mà del que va ser el seu silenciós col·laborador, Isidoro Bea, la Júlia coneix un arquitecte entestat a fer-li redescobrir la ciutat, alhora que es posa a prova davant el seu antic amor, un periodista que ressegueix la pista d'un espia molt particular. Amb Les seduccions de Júlia, Màrius Carol aconsegueix una novel·la esplèndida, poblada de personatges inoblidables, que traça una emocionant geografia íntima de Barcelona.
-
Márius Carol Pañella (Barcelona, ​​1953) és un periodista i escriptor espanyol. Des de desembre de 2013 és director del diari La Vanguardia, en substitució de José Antich.1 2. És llicenciat en Filosofia i Lletres i Periodisme. Ha format part de les redaccions d'El Noticiero Universal, El Correo Català, El Periódico de Catalunya, El País i La Vanguardia.2 Va ser director de comunicació de el Grup Godó i columnista habitual de La Vanguardia. Col·labora en alguns programes de ràdio a Catalunya Ràdio, RAC1 i Onda Cero, i en programes de televisió com El Club de TV3 o Rodo Ibèric d'Antena 3. També ha presentat alguns programes de divulgació històrica a TV3, com 'Classificació ACR' o 'Nexes'. És un especialista en temes relacionats amb la Casa Reial Espanyola.
Les seduccions de Júlia
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Les seduccions de Júlia
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Les seduccions de Júlia
Please Log in and add this title to your wishlist.
Les seduccions de Júlia

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$9.99
View Cart