Les tres morts de K.

Written by:
Bernardo Kucinski
Narrated by:
Miguel González

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
5 hours 2 minutes
Summary
La desaparició de la seva filla porta a K. a una incessant cerca per descobrir el parador de la seva filla durant la dictadura militar brasilera d'Ernesto Geisel. La seva investigació el portarà també a afrontar els seus sentiments de culpa i a descobrir la identitat militant de la seva filla. Aquesta és la història d'una de les milers de desaparicions ocorregudes en gran part de Sud-amèrica durant les dècades dels seixanta i setanta, una de les més brutals conseqüències de la política nord-americana durant la Guerra Freda, en la seva lluita contra el comunisme. En aquest llibre, realitat i ficció no funcionen com a elements contraposats sinó com a aspectes complementaris en la història. L'origen d'aquesta novel·la resideix en la desaparició en 1974 de Wilson Silva i la seva parella Ana Rosa Kucinski, germana de l'autor
-

Bernardo Kucinski va néixer a São Paulo el 1937. És periodista i professor de periodisme a la USP (Universitat de São Paulo) de la qual és doctor en Ciències de la Comunicació. Ha estat col·laborador de el PT (Partit dos Trabalhadores), arribant a col·laborar com a assessor de la presidència de la república de Brasil durant el primer mandat de Lula da Silva. Durant la dictadura militar, va haver d'exiliar-se per la seva activitat política i periodística, després de fer pública la persecució i tortura de ciutadans al Brasil.
Les tres morts de K.
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Les tres morts de K.
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Les tres morts de K.
Please Log in and add this title to your wishlist.
Les tres morts de K.

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$9.99
View Cart