Llampecs

Written by:
Jean Echenoz
Narrated by:
David Espunya

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
3 hours 32 minutes
Summary
Gregor té un increïble talent per inventar qualsevol cosa que serà d'utilitat pel futur. Desafortunadament, és menys capaç de guarir els seus assumptes, potser perquè la ciència li interessa més que la seva pròpia vida. Aprofitant aquest desavantatge, d'altres científics li acaben robant tot. Per distreure's de tot això, Gregor es quedarà amb la companyia dels llampecs i el teatre dels ocells. Aquesta novel·la està basada en la vida de l'enginyer Nikola Tesla (1856-1943) però no té cap pretensió biogràfica, i amb ella l'autor tancarà la magistral sèrie sobre tres emocionants vides, com són les dels llibres Córrer (Raig Verd, 2014) i Ravel.
-
Jean Echenoz, (Orange, França, 26 de desembre de 1947) és un dels novel·listes contemporanis amb més reconeixement internacional.Malgrat que va estudiar Sociologia i Enginyeria Civil, la seva gran passió ha estat sempre la literatura. Va publicar la seva primera novel·la, Le Méridien de Greenwich, el 1979, amb la qual va guanyar el premi Féneon.Fins ara ha publicat 14 novel·les, per les quals ha rebut els premis literaris més importants de França, com el Goncourt o el Médicis. En català en podeu trobar també les novel·les Me'n vaig (Proa, 2000), 14 (Raig Verd, 2013) i Córrer (Raig Verd, 2014).
Llampecs
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Llampecs
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Llampecs
Please Log in and add this title to your wishlist.
Llampecs

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$6.99
View Cart