[Catalan] - L'ocupant

Written by:
Angel Burgas
Narrated by:
Joel Valverde

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
October 2021
Duration
4 hours 39 minutes
Summary
L’Albert, després de barallar-se amb uns companys de l’institut, s’escapa de dues companyes que el persegueixen en moto i es refugia en una fàbrica. Allà es troba amb un desconegut deforme amb qui estableix una relació especial a fi d’ajudar-lo a descobrir un ésser estrany que aparentment viu al mateix edifici. Res no és el que sembla.
Aquesta intensa història d’institut comença de manera trepidant i es converteix en un relat de realisme fantàstic on els límits entre la realitat i la fantasia es desdibuixen en descobrir que l’Albert és el mateix ésser que viu a la fàbrica. Resulta ser un viatge accidentat en forma de thriller a la ment del protagonista que permet fantasiejar i que convida a no apropar-nos a fàbriques abandonades... Tot i així, malgrat sembrar la intranquil·litat, res no és el que sembla.


-
Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista 'Faristol' especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de 'Libres al replà', bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, 'Noel et busca' (2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$7.99
View Cart