Mans negres

Written by:
Jordi De Manuel
Narrated by:
Albert Cortés

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
3 hours 27 minutes
Summary
Cobdícia, venjança, ira, luxúria, gelosia, fanatisme, defensa pròpia i malícia genuïna s'entortolliguen en aquesta teranyina teixida amb set relats breus. Amb les 'mans' com a fil conductor, l'inspector Marc Sergiot apareix en cada conte: sigui amb un protagonisme manifest en la investigació, o només ensumant la ferum del crim. Mans negres són set narracions criminals que disseccionen les parts més fosques de la naturalesa humana.
-
Jordi de Manuel i Barrabín va néixer a Barcelona, ​​Espanya, el 1962. És professor de ciències de la naturalesa i escriptor. Compagina la literatura amb la docència i la investigació. És membre de la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia (SCCFF). Per les seves aportacions a la didàctica de les ciències han estat dintinguidos amb els premis Barcanova a la renovació pedagògica (1992), Fundació Enciclopèdia Catalana a la investigació i innovació pedagògica (1996) i Eudald Maideu (1998). És soci de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.
Mans negres
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Mans negres
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Mans negres
Please Log in and add this title to your wishlist.
Mans negres

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$5.99
View Cart