My som i @my_story

Unabridged Audiobook

Written By: åsa Bonelli

Narrated By: Malin Molin

Publisher: Findaway Voices

Date: January 2018

Duration: 4 hours 45 minutes

Language: Swedish

Summary:

Efter en - även med vanedrickaren My:s mått mätt - ovanligt blöt Stureplanstillställning, vaknar den kända influencern upp i sin säng med tidernas baksmälla och otaliga minnesluckor. Och när My upptäcker att hennes föräldrar, hennes syster och bästa vännen Lukas alla sitter i hennes kök och väntar på henne, kan hon utläsa av deras anklagande stenansikten att det inte bara kommer att handla om den sedvanliga klagovisan om My:s vilda, oansvariga liv.

My:s farhågor besannas, det hon gjort kvällen innan är det som fått droppen att rinna över för hennes familj, och om hon inte går med på att skickas iväg till Italien på någon slags avvänjning, så klipper hennes familj banden med henne, för alltid.

På väg mot Toscana tar My allt med godan ro, övertygad om att hon lätt överlever ett par veckor på något schysst rehab, det kanske till och med kan bli ganska skönt att få slappna av. Men väl framme hos moderns väninna - som visar sig driva ett illaluktande högljutt hundstall ­- blir My brutalt varse att vistelsen inte kommer att bli någon dans på rosor.

Men det som först framstår som ett hopplöst och nedkopplat helvete på jorden, visar sig så sakteliga vara så mycket mer, och My tvingas för första gången titta efter vad som finns inne i henne själv. Och det hon närmast betraktat som ett tomt skal, tycks innehålla dolda skatter.

My som i @my_story är en varm och humoristisk berättelse om vikten av att ibland stanna upp och omvärdera sin livssituation.

Genres:

My som i @my_story

by åsa Bonelli

has successfully been added to your shopping cart

My som i @my_story, åsa Bonelli
My som i @my_story, åsa Bonelli
This title is due for release on January 2, 2018.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
My som i @my_story, åsa Bonelli
This title is due for release on January 2, 2018
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
My som i @my_story, åsa Bonelli
Please Log in and add this title to your wishlist.
My som i @my_story, åsa Bonelli

We will send you an email as soon as this title is available.