Potser perquè érem nens

Written by:
Ricard Biel
Narrated by:
Albert Cortés

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
3 hours 35 minutes
Summary
Aquesta és la història d'una transformació. De la relació entre dos germans, explicada a través de la mirada innocent i a estones malèvola del príncep destronat, i del seu odi a la germana que acaba de néixer. Un naixament qu el fa prendre consciència de tot el que l'envolta: la precarietat familiar, les indidelitats i les venjances que hi tenen lloc i la seva gradua desintegració. Una història colpidora però plena de moments tendres i esperançadors, narrada amb ambició i seguretat.
-
Ricard Biel va néixer a Badalona el 1970. És escriptor, llicenciat en filologia anglesa i traductor. Ha col·laborat en setmanaris del Barcelonès Nord i a la revista cultural Benzina com a columnista. El 2003 va guanyar el Premi Calldetenes de Narrativa amb el recull de relats Ombres concretes (March Editor, 2004), i el 2006 va ser finalista del Premi Just Manuel Casero de novel·la breu amb Llit d’espines, (Emboscall, 2008). L’any 2008 va guanyar dues convocatòries del 1r Concurs d’Assaig Independentista Sa Meua (assajos publicats en obra col·lectiva; Dux Editorial, 2009). També el 2008 va ser finalista del premi El Lector de l’Odissea amb la novel·la Hem conegut un home, i guanyador del Premi Just Manuel Casero amb Potser perquè érem nens (Amsterdam, Ara Llibres, 2009). Va ser inclòs a l’antologia de joves autors catalansVeus (Empúries, 2010), Voces (Anagrama, 2010), amb el relat inèdit Dos indis/Dos indios. El 2011 va guanyar el Premi Recull de Periodisme amb l’assaig Llenguatge en política i desafecció.
Potser perquè érem nens
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Potser perquè érem nens
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Potser perquè érem nens
Please Log in and add this title to your wishlist.
Potser perquè érem nens

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$5.99
View Cart