Prästinnans strand

A free trial credit cannot be used on this title.

Unabridged Audiobook

Prästinnans strand, Anna Ihrén

Give as a Gift

Send this book as a Gift!

Book Rating

Narrator Rating

Written By: Anna Ihrén

Narrated By: Kerstin Andersson

Date: September 2018

Duration: 5 hours 1 minutes

Language: Swedish

Summary:

Efter succén med Smögenserien kommer nu deckarförfattaren Anna Ihrén med den nya internationella serien - Morden vid havet.

Stella York kallas ner till Albufeira i Portugal för att utreda det mystiska mordet på den svenske prästens hustru. Paula hittas död under en liten fiskebåt vid strandruinen mitt i den gamla staden. Längs Algarvekusten saknas Stellas kompetens som expert inom Modus operandi. Hennes uppdrag blir att analysera brottsplatsen och obduktionsprotokollet för att genom sin erfarenhet och unika metoder hitta mördaren.

Men hennes chef på Stockholmspolisen, Nick Ernekow, sliter sitt hår. Stella är gränslös och tar ingen hänsyn till varken de sörjande eller de som driver utredningen lokalt på polisstationen i Albufeira. Hur ska Nick få del av Stellas resultat utan att hon saboterar polisrelationerna mellan Sverige och Portugal för alltid?

Vid sin sida har Stella den unge Jac. En dag för några år sedan hittade hon honom hemlös på Stortorget i Gamla Stan i Stockholm och lät honom flytta in. Konstigt nog blir Jac alltmer den som får Stellas liv att hålla ihop. För det är något med Stella. Något i hennes förflutna som inte verkar vara helt som det ska. Samtidigt som Jac försöker ta reda på vad som hänt Stella så har han också aningar om att även Paulas förflutna är mörkare än den vackra bild som målas upp runt henne i samband med mordutredningen.

Prästinnans strand är en spännande deckare med vackra vyer, relationer och mörka hemligheter som någon är beredd att göra vad som helst för att dölja!

Genres:

Prästinnans strand

by Anna Ihrén

has successfully been added to your shopping cart

Prästinnans strand, Anna Ihrén
Prästinnans strand, Anna Ihrén
This title is due for release on September 13, 2018.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Prästinnans strand, Anna Ihrén
This title is due for release on September 13, 2018
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Prästinnans strand, Anna Ihrén
Please Log in and add this title to your wishlist.
Prästinnans strand, Anna Ihrén

We will send you an email as soon as this title is available.