[Romanian] - Remarcabile făpturi inteligente

[Romanian] - Remarcabile făpturi inteligente

Written by:
Shelby Van Pelt
Narrated by:
Ruxandra Enescu
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
April 2024
Duration
11 hours 26 minutes
Summary
Amazon's #1 Best Book of 2022
După ce soțul ei a murit, Tova Sullivan a început să lucreze în schimbul de noapte la Acvariul din Sowell Bay, spălând podelele și făcând curat. Și-a găsit un refugiu în munca asta, ca să nu se simtă copleșită de singurătate și ca să mai uite întrucâtva că Erik, fiul său în vârstă de 18 ani, a dispărut misterios în noaptea în care a ieșit în larg cu o barcă, în urmă cu 30 de ani.

Tova ajunge să-l cunoască tot mai bine pe Marcellus, o caracatiță gigantică de Pacific, care trăiește într-unul dintre bazinele de la acvariu, iar între cei doi se înfiripă o minunată prietenie.

Gata oricând să facă pe detectivul, Marcellus știe ce s-a întâmplat în noaptea în care fiul Tovei a dispărut. Iar acum trebuie să se folosească de orice truc, ca să-i dezvăluie prietenei sale adevărul înainte să fie prea târziu.

Romanul de debut al lui Shelby Van Pelt ne reamintește cu blândețe că uneori să medităm la trecut ne poate ajuta să descoperim un viitor care cândva părea imposibil.
Shelby Van Pelt s-a născut și a crescut în Pacific Northwest. În prezent trăiește la Chicago, împreună cu familia sa și duce dorul munților. Remarcabile făpturi inteligente este romanul ei de debut.
„Totul a început de la un videoclip de pe internet! Cu câțiva ani în urmă, am văzut un clip cu o caracatiță care era hotărâtă să evadeze din cușca în care era închisă și m-am gândit… iată un posibil personaj. Ceva mai târziu, la un atelier de scriere creativă, am avut ca temă să scriem ceva dintr-o perspectivă inedită, așa că mintea mi-a fugit imediat la caracatița aia. Exasperată și frustrată de oamenii care încercau s-o țină captivă. Scena pe care am scris-o atunci s-a transformat în cele din urmă în primele pagini ale acestui roman.' – Shelby Van Pelt
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$13.89
View Cart