[Catalan] - Semiidèntics


Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
April 2022
Duration
4 hours 0 minutes
Summary
Tots els bessons separats en néixer es busquen, inconscientment, tota la vida. L'Ari i l'Aran no són l'excepció. Són dos joves que han sentit una buidor interna d'ençà que eren infants, una mancança que els ha portat a expressar-se a través de l'art. Ella, l'Ari, compon cançons sinceres i punyents i el seu rap està triomfant allà on arriba. Ell, l'Aran, busca expressar-se amb el cos, cercant una connexió que no troba mai. La seva dansa ha arribat a les companyies més conegudes.

Els dos tenen dinou anys, els dos han triomfat en els seus respectius camps. I així i tot, senten que falta alguna cosa. Una novel·la sobre la identitat sexual i individual, sobre les relacions familiars i el que significa ser jove. Dues ànimes semiiidèntiques que busquen omplir el mateix buit.
-
Muriel Villanueva (Valencia, 1976) és escriptora i professora. Es va llicenciar en Teoria de la literatura i va estudiar també educació musical. Ha treballat com a mestre d'ambdues disciplines, però actualment compagina el seu treball d'escriptora amb la docència literària. Ha publicat més d'una vintena d'obres de poesia i narrativa, sobretot dins la literatura juvenil i infantil.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$11.99
View Cart