Set de llops

Written by:
Jordi De Manuel
Narrated by:
Miguel González

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
1 hour 56 minutes
Summary
Set de llops és una nena a qui li regalen un cadell, un noi pastor que fa un amic molt especial, un gos que és abandonat a prop d'un bosc, un nen que el dia del seu aniversari reviu un conte de l'àvia, una lloba blanca que es transforma amb la lluna plena, tres llobatons que han de marxar del bosc on viuen i un conte que amaga endevinalles sobre els habitants d'un racó del bosc. En definitiva, set contes que intenten fer justícia a aquests animals que han estat tractats sovint tan immerescudament als contes i faules tradicionals.
-
Jordi de Manuel i Barrabín va néixer a Barcelona, ??Espanya, el 1962. És professor de ciències de la naturalesa i escriptor. Compagina la literatura amb la docència i la investigació. És membre de la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia (SCCFF). Per les seves aportacions a la didàctica de les ciències han estat dintinguidos amb els premis Barcanova a la renovació pedagògica (1992), Fundació Enciclopèdia Catalana a la investigació i innovació pedagògica (1996) i Eudald Maideu (1998). És soci de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.
Set de llops
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Set de llops
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Set de llops
Please Log in and add this title to your wishlist.
Set de llops

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$4.99
View Cart