Setembre a Perugia

Unabridged Audiobook

Written By: David Nel Lo

Narrated By: Thais Pérez

Date: August 2020

Duration: 3 hours 56 minutes

Summary:

Quan l'Hug se'n va a Itàlia per fer-hi una estada i treballar en una nova traducció, no sap ben bé què hi va a buscar. No tot és la traducció. També l'empeny el desig d'agafar distància d'una quotidianitat rutinària, d'apartar-se i alhora de retrobar-se. Però el que segurament no ha previst és que els canvis de residència obren nous interrogants i transformen l'esperit. A Perugia, l'Hug coneixerà el Paolo, un personatge singular que l'impactarà per l'actitud vital, tan diferent de la seva. Setembre a Perugia parla amb serenitat i subtilesa de l'allunyament, de l'amistat i de les constants evolucions inherents a la vida.
-
David Nel·lo i Colom (Barcelona, 1959) és un escriptor, traductor i músic flautista català. Premi Andròmina de narrativa el 2006. Especialitzat en literatura infantil i juvenil, també ha obtingut els premis Vaixell de Vapor (1994), Enric Valor de narrativa juvenil (1998), Cavall Fort de contes (1999), Fiter i Rossell de novel·la (2001), columna Jove (2002), Ciutat d'Olot (2007), EDEBÉ de narrativa infantil i juvenil (2014), Premi Prudenci Bertrana de novel·la (2017) i Premi Sant Jordi de novel·la (2019). Les seves obres han estat traduïdes al castellà, francès, alemany, turc, coreà, rus, tagal, grec i portuguès.

Genres:

Setembre a Perugia

by David Nel Lo

has successfully been added to your shopping cart

Setembre a Perugia, David Nel Lo
Setembre a Perugia, David Nel Lo
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Setembre a Perugia, David Nel Lo
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Setembre a Perugia, David Nel Lo
Please Log in and add this title to your wishlist.
Setembre a Perugia, David Nel Lo

We will send you an email as soon as this title is available.