[Swedish] - Skurk, fånge, prinsessa (Sagan om kronor och ära – bok 2)

[Swedish] - Skurk, fånge, prinsessa (Sagan om kronor och ära – bok 2)

Written by:
Morgan Rice
Narrated by:
Morgan Rice
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
December 2021
Duration
7 hours 31 minutes
Summary
'Morgan Rice har kommit på vad som lovar att bli ännu en briljant serie, som fördjupar oss i en fantasi om tapperhet, ära, mod, magi och tro på ditt öde. Morgan har återigen lyckats producera en stark uppsättning karaktärer som får oss att heja på dem på varje sida...Rekommenderas för det permanenta biblioteket för alla läsare som älskar en välskriven fantasi.”
--Böcker och filmrecensioner, Roberto Mattos (angående Uppkomsten av Drakar)

ROGUE, FÅNGE, PRINSESSA är bok #2 i Morgan Rices bästsäljande episka fantasyserie AV KRONOR OCH GLORY, som börjar med SLAV, KRIGARE, DROTTNING (bok #1).

17-åriga Ceres, en vacker, fattig flicka från empirestaden Delos, tvingas, genom kungligt dekret, slåss i Stade, den brutala arenan dit krigare från världens alla hörn kommer för att döda varandra. Ställd mot våldsamma motståndare är hennes chanser att överleva små. Hennes enda chans ligger i att dra på hennes innersta krafter och göra övergången, en gång för alla, från slav till krigare.

18-åriga prins Thanos vaknar på ön Haylon och upptäcker att han blivit knivhuggen i ryggen av sitt eget folk, lämnad för död på den bloddränkta stranden. Tillfångatagen av rebellerna måste han krypa tillbaka till livet, hitta vem som försökte mörda honom och söka hans hämnd.

Ceres och Thanos, en värld ifrån varandra, har inte förlorat sin kärlek till varandra; ändå vimlar empirehovet av lögner, svek och dubbelspel, och när svartsjuka kungliga familjer väver in komplicerade lögner, förleds de var och en, i ett tragiskt missförstånd, att tro att den andre är död. De val de gör kommer att avgöra varandras öde.

Kommer Ceres att överleva Stade och bli den krigare hon var ämnad att vara? Kommer Thanos att läka och upptäcka hemligheten som undanhålls honom? Kommer de två, tvingade isär, att hitta varandra igen?

ROGUE, FÅNGE, PRINSESSA berättar en episk berättelse om tragisk kärlek, hämnd, svek, ambition och öde. Fylld med oförglömliga karaktärer och hjärtklappande action, transporterar den oss in i en värld vi aldrig kommer att glömma, och får oss att bli kära i fantasy igen.

'En actionspäckad fantasy som säkerligen kommer att glädja fans av Morgan Rices tidigare romaner, tillsammans med fans av verk som The Inheritance Cycle av Christopher Paolini... Fans av Young Adult Fiction kommer att sluka detta senaste verk av Rice och tigga om mer.”
--The Wanderer, A Literary Journal (angående Uppkomsten av Drakar)

Bok #3 i AV KRONOR OCH GLORY, släpps snart!
1 book added to cart
Subtotal
$39.99
View Cart