Spår

Unabridged Audiobook

Written By: Lena Sundström

Narrated By: Mats Eklund

Publisher: Findaway Voices

Date: November 2013

Duration: 10 hours 22 minutes

Language: Swedish

Summary:

NOMINERAD TILL AUGUSTPRISET 2013

En kall vinterkväll 2001 förs två män ut till ett väntande flygplan på Bromma flygplats. De har fått sina kläder uppskurna av maskerade män i rånarluvor, och barfota leds de ut till planet försedda med blöjor, overaller, handbojor, fotbojor och huvor. Dagen därpå torteras de av Mubarakregimens säkerhetstjänst i Egypten.

Två år senare börjar tre journalister nysta i historien om de två egyptierna och ett mystiskt flygplan med beteckningen N379P som dyker upp på en rad platser runt om i världen där människor samtidigt verkar försvinna spårlöst. Spåren leder in i en värld med hemliga CIA-agenter, italienska åklagare och en flygflotta med exklusiva affärsplan som transporterar en mycket speciell typ av last.

Spår är en dokumentär thriller och en spännande berättelse om tre journalisters ihärdiga sökande efter sanningen. Men framför allt är det en berättelse om världen efter den 11 september, om svenska tjänstemän som blundar med öppna ögon, och om en av de största politiska skandalerna i Sveriges moderna historia.

Lena Sundström är författare och journalist. Hennes senaste bok Världens lyckligaste folk (2009) Augustnominerades och vann bland annat Guldspaden och Publicistklubbens stora pris.

Genres:

Spår

by Lena Sundström

has successfully been added to your shopping cart

Spår, Lena Sundström
Spår, Lena Sundström
This title is due for release on November 25, 2013.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Spår, Lena Sundström
This title is due for release on November 25, 2013
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Spår, Lena Sundström
Please Log in and add this title to your wishlist.
Spår, Lena Sundström

We will send you an email as soon as this title is available.