[Romanian] - Suck it, Boss!: Jocuri de Corporatie

[Romanian] - Suck it, Boss!: Jocuri de Corporatie

Written by:
Mihaela Gheorghe
Narrated by:
Mihaela Gheorghe
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
July 2023
Duration
4 hours 28 minutes
Summary
Suck it, Boss! prezintă 282 de minute de poveste reală, captivantă, care îmbină călătoria inspirațională a unui individ într-o corporație, cu sfaturi practice, prin care poți să-ți transformi nu doar cariera, ci și viața personală.

Audiobook-ul ne poartă prin viața protagonistului, Vlad Alexandrescu, un corporatist pasionat, care și-a început cariera modest, dar care a reușit să înfrunte barierele și să ajungă în vârful organizației. Prin intermediul acestui parcurs, sutem martorii provocărilor, eșecurilor, dar și momentelor de triumf.

Pe lângă povestea captivantă, împărtășită cu umor, dar și cu accente tragice, audiobook-ul îți oferă perspectivele și instrumentele necesare ca să-ți depășești limitele și ca să-ți transformi visele în realitate.

Prin intermediul acestei cărți audio, vei fi inspirat să-ți explorezi potențialul, să-ți depășești fricile și să-ți recunoști și dezvolți abilitățile personale. Indiferent de provocările cu care te confrunți, de mediu, sau de obstacole, acest audiobook te va ghida pe drumul către succesul profesional, dar mai ales, personal.

PS: Căci întotdeauna este vorba despre tine, despre valoarea ta și despre potențialul tău! Doar nu crezi că titlul este degeaba ;)
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$10.45
View Cart