Tjugo år till dig

A free trial credit cannot be used on this title.

Unabridged Audiobook

Tjugo år till dig, Anna Lönnqvist

Give as a Gift

Send this book as a Gift!

Book Rating

Narrator Rating

Written By: Anna Lönnqvist

Narrated By: Anna Maria Käll

Date: July 2016

Duration: 9 hours 30 minutes

Language: Swedish

Summary:

Linn är vacker, singel och självständig och förverkligar sig själv. På ytan är allting enkelt i hennes liv, men bakom den lättsamma tillvaron lurar en rotlöshet. När hon bestämmer sig för att uppfylla sin längtan efter barn blir hon för första gången någonsin lugn. Men det går inte alls som hon tänkt sig och snart befinner hon sig återigen på flykt. Den här gången till nordligaste Lappland, med sår i själen som inte vill läka.

Joel har bara en het önskan i livet, men flickvännen sviker och förhoppningarna går i kras. Han lämnar Stockholm för att jobba på fjällstationen i norr han tidigare bara hört talas om. I Abisko, omgivna av vidsträckta fjäll, smaragdgröna sjöar och klar fjälluft, korsas Linns och Joels vägar. Men de hinner inte mer än träffas innan deras tidigare liv kommer ikapp dem.

Vad hände egentligen luciakvällen för tjugo år sedan? Varför vägrar Carin, den sjuttioåriga kvinnan som Linn träffade på tåget, lämna henne ifred? Och varför riskerar Joel allt för att bevara sin hemlighet? Under några omtumlande och dramatiska septemberdagar tvingas Linn och Joel söka inom sig för att få svar. Men går det att släppa taget om den enda drömmen man någonsin haft? Och om man ständigt flyr från sitt liv, flyr man inte också då ifrån sig själv?

Anna Lönnqvist är född i Luleå 1973 och bor idag i Stockholm med sin familj. Hon debuterade 2014 med den läsarrosade feelgood-romanen Tills kärleken skiljer oss. I den fristående uppföljarenTjugo år till dighar sidokaraktären Linn fått ta plats och bli huvudperson.

Genres:

Tjugo år till dig

by Anna Lönnqvist

has successfully been added to your shopping cart

Tjugo år till dig, Anna Lönnqvist
Tjugo år till dig, Anna Lönnqvist
This title is due for release on July 13, 2016.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Tjugo år till dig, Anna Lönnqvist
This title is due for release on July 13, 2016
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Tjugo år till dig, Anna Lönnqvist
Please Log in and add this title to your wishlist.
Tjugo år till dig, Anna Lönnqvist

We will send you an email as soon as this title is available.