[Catalan] - Top Model

Written by:
Jordi Sierra I Fabra
Narrated by:
Sonia Román

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
March 2022
Duration
4 hours 36 minutes
Summary
A simple vista podria semblar que les vides de l'Eva i l’Elisabet no tenen gaire en comú. L’Eva és una adolescent de 15 anys que està confosa amb les seves perspectives de futur i que per més que somiï en comprar-se tots els vestits que semblen fets per a ella a la seva botiga preferida, sap que ni estalviant totes les pagues de moltes setmanes podria fer el seu somni realitat. L’Elisabet s'enfronta als seus dimonis interns i les seves pors en la consulta del psicoanalista, a punt de complir 30 anys, una barrera gairebé innomenable per a una model de la seva talla.
No obstant això, quan aquestes dues dones es creuen en l'agència de models TOP, descobrirem que hi ha moltes més similituds que diferencies entre elles. Una vegada més el mestre de la literatura infantil i juvenil ens porta un tema de gran actualitat, a través de la recerca de la identitat i les preguntes a les quals s'enfronten aquestes dues protagonistes.

Aquest audiollibre està narrat en català.
-
Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 26 de juliol de 1947.
És conegut per la seva obra com a escriptor de literatura infantil i juvenil i el seu treball com a periodista musical. La seva vocació d'escriptor és clara i ferma des de molt petit: confessa que va fer els seus primers passos amb tan sols vuit anys d'edat i als dotze anys ja va escriure la seva primera novel·la llarga, de cinc-centes pàgines.
Malgrat la seva clara vocació, no comptava amb l'aprovació o l'entusiasme dels seus pares, que en acabar el batxillerat el van obligar a treballar en una empresa de construcció durant el dia i a estudiar per ser aparellador durant la nit.
De la seva infància ha dit que 'vaig ser tres vegades reprimit: pel meu pare, pel règim i per l'escola franquista'.
Tot i així, la seva determinació i la seva tenacitat són més fortes que qualsevol obstacle i les seves insistents cartes setmanals a la cadena de ràdio Cadena Ser el van portar a convertir-se en un dels fundadors de la revista 'El Gran Musical' el 1968.
El 1970 va poder abandonar els estudis per convertir-se en comentarista musical, la qual cosa li va permetre viatjar per tot el món amb grups i artistes del moment mentre cobria les seves actuacions i escrivia reportatges.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$7.99
View Cart