Un altre got d´absenta

Unabridged Audiobook

Written By: Tina Vallés

Narrated By: Sonia Román

Date: August 2020

Duration: 3 hours 1 minutes

Summary:

Tot canvia després d'un altre got d'absenta. Deixes el got damunt la taula, mires per la finestra i tens temps de veure una línia de llum que recorre fugaçment el carrer, il·lumina per un instant la roba estesa en un balcó i es clava al portal de casa. Darrere dels vidres encesos endevines les siluetes dels Nohisom, que es deixen engolir per la fosca de l'escala. Ara passen les cosines Tonell, que corren cap al teatre aferrades a la bossa. Madona Quèlonia, la més vella del barri, escura les seves eternes escopinyes. I sempre aquesta llum que projecta clarobscurs en tots els rostres que troba, tots anònims i alhora protagonistes del dia a dia. Què els passa pel cap? Quines penes els afligeixen? Quines secretes alegries? Per què no riu mai el cambrer Zero? En Borris Sol esgarrapa la guitarra i en treu una cançó d'amor que només el seu germà valorarà com cal. Les persianes del senyor Búnquer ho vigilen tot. La llum declina.
-
Tina Vallès (Barcelona, ??1976) és filòloga i es dedica a l'escriptura, la traducció i la correcció. És autora de les col·leccions de relats L'aeroplà de Raval (LaBreu, 2006), Un altre got d'absenta (LaBreu, 2012) i El Parèntesi més Llarg (Proa, 2013), que va obtenir el Premi Mercè Rodoreda 2012 de contes i narracions, així com de la novel·la Maic (Baula, 2011). En 2016 va publicar un conte per a primers lectors (Totes els pors, la Galera) i un àlbum il·lustrat (Bocabava, Fragmenta). És editora de el portal de contes Paper de vidre i membre fundador de l'Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya (APTIC).

Genres:

Un altre got d´absenta

by Tina Vallés

has successfully been added to your shopping cart

Un altre got d´absenta, Tina Vallés
Un altre got d´absenta, Tina Vallés
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Un altre got d´absenta, Tina Vallés
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Un altre got d´absenta, Tina Vallés
Please Log in and add this title to your wishlist.
Un altre got d´absenta, Tina Vallés

We will send you an email as soon as this title is available.