Una vida regalada

Written by:
Pep Bertran
Narrated by:
Luis Grau

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
2 hours 40 minutes
Summary
Una vida regalada dibuixa un territori, la Barcelona més confusa i opaca del barri de la Ribera. La matèria primera d'aquesta història és la relació, contradictòria i variada, que el narrador i protagonista ha mantingut amb les dones amb qui ha compartit la vida. És una autobiografia literària, una introspecció sense contemplacions i una mirada fresca i poc respectuosa projectada sobre el carrer. La novel·la explora un triangle impúdic entre un Diògenes modern reciclat per la psicoanàlisi, les dones i la literatura. El resultat és una digressió que és al mateix temps un pretext per reflexionar sobre la pràctica de l'escriptura i la necessitat inevitable de conèixer la condició humana.
-
Pep Bertran és un escriptor espanyol. Ha estudiat ciències de la informació, direcció cinematogràfica i psicoanàlisi. El 1996 va rebre el premi de novel·la curta Just Manuel Casero amb l'obra La Ribera, que va publicar l'Editorial Empúries el 1997. A continuació va abandonar l'escriptura i es va formar com psicoanalista.
Genres
Una vida regalada
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Una vida regalada
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Una vida regalada
Please Log in and add this title to your wishlist.
Una vida regalada

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$5.99
View Cart