Give the gift of audiobooks this season with a prepaid gift subscription Shop Gifts
[Swedish] - Vägar till välmående : ta dig ur stress, nedstämdhet och depression

[Swedish] - Vägar till välmående : ta dig ur stress, nedstämdhet och depression

Written by:
Karin Isberg
Narrated by:
Karin Isberg
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
March 2018
Duration
5 hours 17 minutes
Summary
'Den här boken handlar om vårt välmående eller brist på det. Alldeles för många människor lever i en vardag präglad av stress och prestationskrav. Vi ger mer och gör mer än vad som är hälsosamt. Risken är att vi kör slut på oss själva och drabbas av utmattning, depression eller ångest.
Min förhoppning är att du genom att lyssna kommer att bli inspirerad till välmående. Med enkla medel kan vi ändra våra tankar och beteenden så att kropp och själ blir i balans. Då känner vi både ork och livsglädje. Livet är inget problem som vi ska lösa. Det är ett äventyr som vi ska utforska och finna glädje i.'
Karin Isberg

Karin Isberg är diplomerad livscoach, utbildad inom neurovetenskap och psykosyntesterapi. Genom sin epilepsi och genom att tidigare själv ha lidit av depression har hon egna erfarenheter av vad som kan hända i en människas kropp och hjärna. Tidigare har hon utgivit Nakendiscot, som handlade om hennes skilsmässa och sökandet efter ett eget liv samt Deprimerande enkelt och 10 steg till att finna rätt partner. Karin bor i Stockholm och har två barn. Hon svarar på läsarfrågor om relationer och personlig utveckling för Amelia och MåBra.
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart