[Swedish] - Värdepapper och spelkort: Andrée Warg Del 1

[Swedish] - Värdepapper och spelkort: Andrée Warg Del 1

Written by:
Mats Ingelborn
Narrated by:
Magnus Tyrgrim
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
February 2019
Duration
1 hour 22 minutes
Summary
Attacken var såväl oväntad som våldsam, han hann inte få upp revolvern och överöstes av hårda knytnävsslag. Mannen ropade högt på hjälp och försökte värja sig mot angriparens slag, men strax därefter fick han en näsduk intvingad i munnen och föll ner på brons träbeläggning. Vad kunde angriparen vara ute efter?

Andrée Warg lever sina dagar i ett Stockholm som går från 1800-tal till 1900-tal. Det finns en allmän förväntan om det nya århundradet, men Warg är mer intresserad av att tillskansa sig förmögenheter där det går. Många av brotten i staden är råa men Warg är en gentleman och hans raffinerade metoder ger honom både förmögenheter och framgång men även respekt – och med jämna mellanrum löser han brott i bara farten.

I Värdepapper och spelkort planerar Warg en elegant stöld men finner sig plötsligt vara ett offer snarare än förövare. När en tysk baron, som tillverkar en undervattensfarkost med assistans av en svensk ingenjör, plötsligt försvinner och en främling tar sitt liv i sällskapsrummet rullas en härva av bedrägerier, amorösa eskapader och mord upp.


”En mycket underhållande novell med spänning och många twister”

”Hög mysfaktor”

”För mig som älskar äventyrsberättelser som Sherlock Holmes var detta en högtidsstund!”
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$2.90
View Cart