[Swedish] - Vit tiger

[Swedish] - Vit tiger

Written by:
Henrik Wennesund
Narrated by:
Mats Eklund
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2019
Duration
6 hours 36 minutes
Summary
På färjan till Travemunde tvivlar den motvilligt pensionerade kommissarien Mårtensson om det verkligen är så klokt att bila ned genom Europa till Paris för att leta efter sin spårlöst försvunna fru Veronica.

Hemma i Stockholm håller Börje Larsson, skjutjärns-journalist på SVT:s Granskarna, på att nysta i ledtrådar som kopplar uppstickarpartiet Demokratisk Samling till en Sydafrikansk vit-maktorganisation, Le Tigre Blanc.

Väl i Paris råkar Mårtensson höra ett samtal på en restaurang mellan två män från Sydafrika. Samtalet handlar om mordet på Palme. Mårtensson följer männen som strax utsätts för ett attentat i vilket Mårtensson är nära att själv stryka med.

Väl hemma i Sverige försvinner plötsligt journalisten Börje Larsson. Mårtensson med sina vapendragare Kriminologen Gösta KG Nilsson och militärdykaren Camilla Emilsson försöker ta reda på vad som hänt honom, något som leder dem in på en farlig väg...

'Vit Tiger' är den tredje och fristående delen i Henrik Wennesunds ”Palme-trilogi” De första två delarna 'Kamrat .357' och 'Operation Liepaja' har nått tusentals läsare och har fått fina recensioner.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart